dimecres, 11 de febrer del 2009

quilòmetres d´asfalt, 83 Més.

gran entreno el d'avui, amb l'alberto, hem sortit a les 9.30 ben puntuals, direcció hostalric, un cop allà hem fet la "nova" pujada que va fins a l'esglesia-ermita de sant feliu de buixelleu, el ritme era força bo, al menys per mi, hem fet la baixada que va a parar a la carretera que porta a arbucies, per cert, bastant perillosa a causa de la humitat que hi havia a l'asfalt, ja que en moltes corbes no hi tocava el sol. Han estat els únics rajos de sol que ens han acompanyat en aquest dia tan ennuvolat. Un cop a la carretera hem anat cap a breda ( anomenat també ventdelpla ) pujadeta de 3 kms abans d'arribar a lo poble. D'aqui a la eterna recta fins a hostalric novament, cap a maçanet de la selva, uns instants per l'autovia que no s'hi pot anar, amb senyal inclòs, i de vidreres a Lloret i cap a casa.

en total hem fet uns 83 kms a una mitja de 25 km/h en un temps de 3h15´. La mitja es "algo" baixa però vist el recorregut la podem donar per bona.

aquesta setmana, estic amb ganes de bici, ja van 3 dies seguits fent kms a la carretera, demà segurament un altre entreno més, per la NII fins a mataró. Amb el d'avui, ja en van 225, a veure amb quants soc capaç d'acabar la setmana.

algun dia hauria de sortir a córrer també..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada