divendres, 26 de desembre del 2008

10 kms de llagostera

un mal dia. Avui, m´he trobat com el temps, molt malament. No tirava gens, fins el minut 35´no he començat a tenir bones sensacions i clar, la cursa estava a les acaballes ja. Un començament segurament massa rapid per mi, amb molt de fred i pluja, amb molèsties que no les havia tingudes fins ara en aquesta pretemporada. En fi, seguim sumant kms que d´aixo es tracta aquests primers mesos. Bona cursa d´en david, que ha entrat entre els 20 primers, segona cursa d´en toni amb un bon registre i avui també s´hi ha apuntat en cristian que acabat amb un temps força bo.

david 38´
xavi 45´
toni 46´
cristian 48´

el guanyador ha estat en xavi marina, amb un temps de 34´. Hi han participat prop de 400 corredors entre els quals hi havia un bon numero dels fondistes de blanes, l´ anna rosa, en pere, en robert, etc.

1 comentari:

  1. Hoy has tenido un mal dia, pero como bien dices, en la pre-temporada hay dias buenos y malos. Hoy justamente he tenido uno de los buenos, pero hemos de seguir, que el año es muy largo, y mas tú con el triatlón, que lo bueno es al final.

    En cuanto pueda Blanes-Tossa. Te va a encantar!!
    nos vemos!!

    ResponElimina