dimecres, 18 de novembre del 2009

primera bona sortida

avui dimecres he fet la primera sortida llarga, el primer entreno de la temporada 2010 en podria dir. Ha estat una sortida en btt, rodant una mica per blanes escalfant cames i tot seguit anant cap a tordera on havia quedat amb en Ramon, un company de feina. Un cop arribat al punt de trobada hem anat en busca dels camins que ell tant bé coneix i d´aqui cap amunt. Com sempre bones pujades per la zona de tordera, algun descans i un cop a dalt descens rapid fins al poble i després tornada cap a casa, on he aprofitat i he sumat alguns kms més rodant a bon ritme.
Ja puc dir que avui ha començat la meva pretemporada per preparar el no se que encara, el temps, les ganes, la motivació i sobre tot l´evolució del meu genoll en els propers mesos diran en quines proves participare.
La lesió ha estat un cop dur ja que l´any passat ja em va privar d´estrenar-me en algún distancia B o fer algún triatlo olimpic o haver participat en alguna Mitja Maratò més, la CBXR09, etc. I aquest any tot dependra de com estigui en els propers mesos.
Per demà toca sessió de skateinline, a veure si començo a controlar més. Divendres si tot va bé, una altra bona sortida en btt.









i ja estic en 72k, objectiu 70k.

Salut i kms!

2 comentaris:

  1. que bueno!!
    skateinline me gusta, pero no sé si podré.

    a ver si me recupero, no sé cuando, y hacemos algo.
    Yo voy a empezar a nadar el lunes a tope. Creo que es lo único que puedo hacer.

    nos vemos

    ResponElimina
  2. pues si Xavi, es lo que hay cuando a uno le dicen que tiene que dejar de correr durante una larga temporada. Buscar alternativas.
    Lo de los patines, de momento estoy en fase de aprendizaje pero en cuanto domine un poco ya me hare mis buenas travesias.
    Vas a nadar al mar?
    Y tu que lesion tienes? que te han diagnosticado? es una pua esto de lesionarse.
    Apa Xavi, nos vemos!

    ResponElimina