dimarts, 19 de gener del 2010

pedalades de fang

Després d´unes setmanes sense entrenar, el fred, la pluja, el nadal, els apats i un xic de mandre, aquesta setmana tenia pensat retornar als entrenaments però un refredat m´ha impedit tornar agafar el ritme d´entrenaments.
El divendres vaig fer amb en David el primer entrenament de la setmana, vam sortir desde casa amb la intenció de fer un parell d´horetes de btt, aprofitant el bon dia que feia, vam decidir d´anar direcció Tordera i pujar fins a Miralles, pels camins paral.lels al riu Tordera vam arribar a la població veïna un pel enfangats per les plujes dels dies anteriors. Vam fer una pujada fins a Miralles per un camí no gaire tecnic pero si força dur, nomes es va complicar cap al final. Després d´un petit descans, vam fer una baixada molt rapida fins al poble i d´aqui cap a casa passant per les fabriques de Palafolls. On ens va donar temps de fer un rapid rentat a les bikes. Em vaig trobar força bé després de la parada nadalenca i amb moltes ganes de fer kms.
Per començar a agafar el fil, 30 kms de btt ja em van semblar bé.



trek 8000 vs Scott Scale 35


i diumenge al matí, aprofitant el dia de festa que vaig demanar a la feina, vaig fer amb l´Oscar la segona sortida en btt de la setmana. Vam sortir ben aviat, a les 8.30 ben puntuals, ja estaven donant pedals a les bicis i vam decidir de pujar a Roca Plana, ja que els camins de bosc debien estar força enfangats i aquell camí de pista ampla segurament estaria en millors condicions. Vam fer una pujada a un ritme tranquil, ja que ell esta començant a fer les seves primeres de btt i jo tampoc estava per grans esforços. Després d´arribar a Roca Plana baixada rapida cap a Sant Pere del Bosc i d´aqui per unes trialeres molt complicades de baixar on vam tenir que posar peu a terra en un parell d´ocasions, per acabar passant per camins del tot enfangats on vam quedar xops de fang nosaltres i les bikes. Una netejada de bicis rapida al pati de casa i cap al passeig de mar a veure l´arribada de la cursa Mar i Murtra.
El guanyador de la cursa va ser Carles Casero, del triatló Blanes, que va fer un temps de 1h i 09´.
El primer blanenc en arribar a meta va ser en Pedro Lopez que va fer el recorregut en 1h 20´.
L´Anna Rosa, dels fondistes de Blanes, va entrar en segona posició de les femines a molts pocs segons de la guanyadora, Eva Montero del club Gratanúvols del Montseny que va invertir un temps de 1h 22´46".
A destacar la primera participació del meu amic Toni Tapia que va acabar amb un temps de 1h i 37´ que ja la tenia que haver fet l´any anterior però una lesió li ho va impedir. Enhorabona!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada