dijous, 17 de desembre del 2009

una estona a la montanya i un altre a la carretera

si, avui he doblat l´entrenament per culpa d´un petit error d´agenda, fa dies parlant amb en David vam quedar per sortir avui a les 15.15h en crta, i abans d´ahir amb en Franc per sortir en btt a les 12.ooh i clar, ahir em vaig donar compte que avui entrenava dos cops, però la veritat es que m´ha vingut bé. Em feia gracia doblar entrenament, ja que no puc anar a correr, fare dobles sessions de bici algun dia. Aixi som aquesta mena d´esportistas un tant esbojarrats segons les persones normals.
Les sortides han estat tranquiles i un pel curtes, una per la proximitat amb l´hora de dinar i l´altre perque la llum del dia no deixa tardes gaires llargues.
Aixi que a les 12.oo hem fet amb en Franc i en Felipe que també s´hi va apuntar una sortideta tranquila en btt, pujant als diposits, per Mexico i arribant fins a Mont-barbat, a la tornada hem tirat per Can Daura i hem anat a sortir a la sortida de Fenals, d´aqui cap a casa amb una petita serie de carretera en btt perque feiem tard. Ha estat bé la sortida.
Per la tarda, amb en David, sortida en crta cap a Calella per fer la pujada de les bassueres fins on queda tallada la carretera, amb molt bones sensacions, ja que avui no m´ha marxat tant com altes dies. I disfrutant també a la baixada, deu ser la suma de kms damunt la Cr1 que fa que baixi cada vegada mes confiat i traçant millor les corves. Sempre anant al tanto i sense passar el limit, que tampoc se on es però que tampoc el vull trobar.
I amb aquestes dues sortides he acabat el dia amb 67 kms de btt + crta.
Això es tot per avui companys/es
Demà sera un dia de descans i dissabte un s´en va a la montanya a veure si hi trobem molta neu i podem disfrutar d´uns dies de snow amb una neu de qualitat.
Arreveure! i bones festes a tothom

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada