dilluns, 22 de febrer del 2010

bicing i rierols

divendres pel poble i dissabte per camins. Divendres aprofitant el bon dia després dels dies de pluja, tenia ganes de bici però no d´enfangar-me i vaig decidir fer una mica de city bike, rodant una bona estona i després fent algunes pujades pel poble, una pujada al castell de Sant Joan, baixant pel GR, passant pel nou camí de Sant Francesc que creua tota l´urbanització i poca cosa més. Al final 1h 32´de bicing amb la btt per acabar fent 28 kms.
dissabte, després de treballar de nit, vaig aprofitar el bon matí que tornava a fer per fer la sortida amb els companys de feina i altres companys de la colla on anem, nomes vam ser 4 els aventurers que vam decidir sortir a fer kms pel bosc, que després de tants dies de pluja debia tenir els seus camins ben empapats. Vam decidir d´anar fins als diposits d´aigua de Tossa. Un matí amb un bon sol, vam entrar per el bosc d´en Rabassa i alla ja vam començar a passar per aigua, algunes basses es podien evitar però d´altres eren impossibles i ja posats vam disfrutar com nens petits passant per tanta bassa. D´aqui cap a Can Bruno, la trialera i molta molta aigua abans d´arribar a Lloret. No hi havia camí, nomes es veia aigua. Va ser divertit i per sort cap de nosaltres va caure a dintre de cap bassa però deunido el que ens vam mullar i el que vam riure.
La resta va ser rodar, pujar, baixar i tornada cap a casa, que aprofitant el bon dia vaig allargar un xic la sortida per fer uns kms més. Al final van sortir 52 k en 3h 16´




1 comentari:

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you about some broken links on your site. Please email me back and I would be happy to point them out to you.

    Thanks!
    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    ResponElimina