dimarts, 2 de març del 2010

Massaiada

repetin sortida en carretera, un dia més aprofitant el bon temps, sembla ser que demà ja canvia el temps, s´esperen plujes i hem anul.lat la sortida de crtra per una mes light i més propera en btt per si toca torna rapid cap a casa.
Aquesta tarda he decidit rodar per la Costa Brava, amb un xic de mal a les cames per la kilometrada d´ahir, els primers kms direcció Lloret-Tossa han estat algo incomodes, a l´hora d´estar donant pedals ja m´he començat a trobar millor i tirat cap al túnel que hi ha direcció Sant Grau i Sant Feliu, un cop allà.. va farer una mica més, fins el peu de Sant Grau, un cop allà.. va arribare fins a Sant Feliu.. i ara que? buuf, tornar per la Costa? que dur.. i la tornada per carretera per autovia (sí, ho se, no hi podem circular els ciclistes) segur que serà més rapida, pues cap allà que he anat força tocat ja, serà aquest el perque ens agraden aquests esports de resistencia, parada obligatoria a la betzinera, 1,5l d´aigua i una xocolatina, no ho he pogut evitar. Feia ja una estona que anava mirant l´hora per si s´em faria de nit o no.. i tornan rodant acoplat i amb molta força i força cansat.. clak,clak,clak,clak que es això que hi ha a la roda, paro, i.. una xinxeta XXL, merda! 1000m per arribar a Llagostera segons la senyal, la trec i psssss.. brrr.. a veure si hi arribo al menys per sortir de l´autovia he pensat, però als 500m o així he tingut que parar a cambiar la camara. No soc gairé manyos per aquestes coses però per sort avui n´he sortit força bé. Roda reparada i a rodar, canvi de direcció cap a Lloret per pujar cap al tunel i tots els cotxes ja anaven amb les llums posades però encara hi havia força claror. La roda bé. I jo tocat i amb inici de rampes a la part interior de la cuixa. Pujada molt piano piano al tunel, baixada cap a Lloret i arribada a casa ben cascat però content per la sortida i perque tot havia anat bé.
Per avui, res més, sessió obligada de compex per intentar recuperar una mica la tocada musculatura i poder tornar a sortir demà en condicions.
Apa, fins la propera!
Salut i kms

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada