dimarts, 15 de desembre del 2009

primera exprimida: blanes-sant feliu de guixols

aquest matí he fet amb l´Alberto el primer entreno llarg de la temporada. I també la meva primera visita a Sant Feliu de Guixols en crta. M´ho he passat pipa! Amb moltes ganes de bici i troban-me bé fisicament per ser la primera tirada llarga.
El dia començava ben aviat, m´he llevat d´hora, abans de fer sonar el despertador fins i tot. A les 7.5o h ja estava pensant en la Cr1 i en on aniriem. Una estona al Pc motivan-me a base de blogs i diaris deportius, un te ben calent m´ha ajudat a entrar algo en calor. I una estona després ja estava pujat a la bike juntament amb l´Alberto, hem parlat de fer 2h anant cap a Tossa i allargar un xic més però la veritat es que el dia acompanyava a fer un bon entreno, feia el fred d´aquests dies però s´hi anava bé, un pel de vent abans d´arribar a Tossa, i després.. Res de vent i ni un puto cotxe! la carretera era nostre, amb un ritme tranquil anavem fent kms i ja teniem decidit arribar a Sant Feliu, alguns obstacles a la crta que amablement hem anat treient com alguns rocs i restes de bruc ens han fet parar uns segons. Tot molt bé, les increibles vistes que ofereix la crta, l´alçaca dels penya segats, la inmensitat de la mar blava, la xerrada deportiva i d´aficions que hem tingut, el unic però era la temperatura a la que viatjaven els meus dits dels peus, m´he de comprar un cobrebotes de neopre ja mateix si vull seguir agafant la bici. I aixi hem arribat a Sant Feliu per parar uns 10´a fer un cafeto i començar la tornada cap a casa. Un cafeto i un platan i un cruasan i uns ferrero roche, ens ha vingut bé agafar forçes per la dura tornada.

Al final, hem acabat l´entrenament fent uns 80 kms, aprop de 25 km/h i en unes 3h 15´de bici

.. i per rematar el dia, m´he passat 2 bones hores al spa del gym, de relax. Un bon dinar, una bacaina i una tarda tranquila per afrontar les 8h de feina que m´esperen aquesta nit. A sobre em vai a pesar i la balança em marca 71´7 kg! Toma! Lo dit, GRAN DIA!
Bona nit a tothom!

Salut i kms

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada